50én Maaseik bezoekt Vliegbasis Kleine-Brogel

Het was een prachtige dag uit. Vijftig leden van 50én Maaseik bezochten de vliegbasis Kleine-Brogel en dat was niet zomaar een bezoek. De spraakvolle en guitige gids vertelde honderduit.

Na zinvolle informatie over de basis met tal van wetenswaardigheden bezochten ze de hallen waar de F16 wordt onderhouden, zagen van dichtbij de vliegtuigen starten, bezochten de hal waar de motoren worden onderhouden, kregen een rondleiding over de basis en nog veel meer. Een bezoek aan de musea ter plaatse was de afsluiter. Hierna bezochten ze nog de abdij van Posten en kregen een heerlijk diner voorgeschoteld in Restaurant de Zwaan in Borkel bij Valkenswaard. Een rijkgevulde en schitterende dag uit.

50én Maaseik is een actieve en onafhankelijke seniorenvereniging met meer dan 230 leden. Er zijn maandelijks bijna drie activiteiten met voor elk wat wils.

Foto: Leo Van Rens

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here