Yvonne Van Dooren wil graag haar werk verder zetten (video)

De lijsttrekker van de lokale partij Voluit in Maaseik, die komende zondag mee zal doen aan de gemeenteraadsverkiezingen, gaat voor de volle 100 procent. Huidig Schepen Yvonne Van Dooren heeft zin om haar werk voort te zetten.

“Samen met Dirk Verlaak, de lijsttrekker bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen, hebben we besloten dat ik de positie van lijsttrekker zal innemen”, zo verklaart Yvonne van Dooren. Saillant detail is dat zij bij de vorige verkiezingen op de twee plek van de lijst de meeste stemmen van de partij binnen haalde. “Het bestuur was ook voorstander van dit besluit”, aldus Van Dooren.

De huidige Schepen wil graag afmaken waar ze deze legislatuur mee gestart is. “Zo zijn er diverse projecten. Het RUP Ziekenhuis, RUP Neeroeteren-Centrum, RUP Opoeteren en de Bleumerstraat zijn projecten die we graag willen afmaken. Daarnaast wil ik de opstart van de vrij liggende fietspaden vanaf Jagersborg Maaseik graag tot een goed einde maken”, vervolgt Yvonne Van Dooren.

De dienstverlening vindt Yvonne Van Dooren ook belangrijk. “Deze wordt nog verder uitgebreid”, zo vertelt ze.

Ook fusie ontwijkt Van Dooren niet. “We hebben al gesproken met Dilsen-Stokkem en Kinrooi, maar die willen nog niet zo graag met ons in zee”, aldus de lijsttrekker van Voluit. “Op verschillende vlakken werken we al samen, maar de tijd zal het uitwijzen.”

Yvonne Van Dooren windt er geen doekjes om, ze wil graag burgemeester van de Stad Maaseik worden. “We zullen het af moeten wachten”, zo besluit Yvonne Van Dooren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here