Tiende Vastelaoves Matinee in Maaseik

Carnaval

Op zondag 18 november 2018 organiseren de Awt Prinse van Het Heilig Wammes hun tiende Vastelaoves Matinee. Deze gaat door in het Parochiecentrum te Maaseik. De Matinee is uitgegroeid tot een fijne traditie in de ‘Mezeiker Vastelaovend’.

Vele artiesten zullen deze middag, die om 14.11u start optreden, waaronder Katja Henz, buutteredner Peter Vaassen, Kölsch Platt, Erwin, Zaate Hermeni-j Neet sjoën mer hel, Baer en de Hubertjeukes, Stefke en Bjorn en Mieke.

Omdat het aantal plaatsen in het Parochiecentrum beperkt is zal er met met polsbandjes gewerkt worden. De voorverkoop is gestart op zaterdag 7 oktober in café Majestic en in krantenwinkel Bij Rooske. De deuren zullen 18 november om 13.11 uur openen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here