Acht euro per gewerkt uur naar iedere OLS-vrijwilliger

Op de OLS-bijeenkomst in Gemeenschapscentrum ‘De Stegel’ in Molenbeersel, heeft de Werkgroep Financiën van het Oud Limburgs Schuttersfeest 2018 de balans opgemaakt. Hieruit is gebleken dat elke vrijwilliger per gewerkt uur acht euro uitbetaald krijgt voor diens vereniging.

Voorzitter Jo Brouns van de OLS-Stuurgroep 2018 is bijzonder tevreden: “Het OLS heeft bijzonder veel goeds gebracht voor de gemeenschap maar ook voor de regio”, zo benadrukte hij. “Dit zou iedere generatie eens moeten meemaken!”

Tijdens de bijeenkomst was er een ruime afvaardiging van alle verenigingen aanwezig die bijzonder trots reageerden op het resultaat.

Op Grensland Actueel is vrijdag 5 oktober vanaf 12.00 uur een reportage van deze avond te zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here