Exportprijs voor Brouwerij Martens

Brouwerij Martens Bocholt

Brouwerij Martens uit Bocholt is de winnaar van de jaarlijkse exportprijs van Voka Limburg. “Ze bouwen een brug tussen innovatie en internationalisatie”, aldus de jury. “Als voorbeeld van succesvolle export, hopen wij dat ze andere bedrijven stimuleren om ook op die manier de Limburgse economie te versterken.”

De jury motiveert haar oordeel dat Martens op een opvallende wijze een brug slaat tussen innovatie en internationaal ondernemen. Brouwerij Martens doet dit vooral via procesinnovatie. Bovendien dankt de Bocholtse brouwer een groot percentage van haar omzet aan export. Die beperkt zich niet alleen tot de buurlanden, maar is ook sterk gedreven door verre export.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here