Schutters van Schutterij Sint-Servatius bij Huldiging OLS-winnaars

Schutterij Sint Servatius uit Raam zal dinsdagavond 2 oktober acte de presence geven tijdens de huldiging van de winnaars van het OLS 2018, Schuttersgilde Sint Sebastianus Sevenum in het Provinciehuis te Maastricht.

Gouverneur Theo Bovens van Nederlands-Limburg zal de OLS-winnaars huldigen evenals de Europees Schutterkoning Leo Niessen van de schutterij Sint Martinus Linne. Ook gouverneur Herman Reynders van Belgisch-Limburg zal aanwezig zijn.

Onder het genot van een drankje zal er na afloop van de plechtigheden worden teruggeblikt op het Oud Limburgs Schuttersfeest in Raam-Ophoven. Komende donderdag wordt in GC De Stegel te Molenbeersel het financiële resultaat van het afgelopen Oud Limburgs Schuttersfeest bekendgemaakt. Dan weet elke vrijwilliger hoeveel hij/zij verdiend heeft voor een vereniging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here