Ludo Vanreyten uit Molenbeersel schrijft vierde boek

Ludo Vanreyten uit Molenbeersel zal op 15 oktober zijn vierde boek uitgeven. ‘Elke dag een nieuw geluk’ vertelt het verhaal van Claire en David die in Bois de Bologne nabij Parijs wonen. “Het heeft heel wat om het lijf gehad, maar mijn vierde roman is klaar”, aldus Vanreyten.

Het 290 pagina’s tellende boek wordt momenteel gedrukt. “Het verhaal is een roman die de lezers beslist zal raken”, aldus de inwoner van Molenbeersel.

‘Elke dag een nieuw geluk’ vertelt enerzijds het verhaal van Claire en David die in Bois de Bologne nabij Parijs wonen. Wanneer op zekere dag bij David kanker in een vergevorderd stadium wordt vastgesteld, besluiten ze alles achter te laten en willen ze de laatste maanden die hen samen nog rest, alleen nog maar gelukkig zijn en dié dingen doen die ze graag doen.

Tegelijkertijd lees je het verhaal van de 17-jarige Julie die door haar moeder naar haar grootouders in de Provence wordt gestuurd om daar gedurende de zomervakantie te studeren voor haar herexamens.

Hoe verder je vordert in de roman, merk je dat beide verhalen steeds dichter bij mekaar komen en op een geheimzinnige manier wel moéten samenhoren. De roman neemt je dan ook mee in hun ongelooflijk verhaal: hart- verwarmend, emotioneel en verrassend. Je kan uiteindelijk niet anders dan beamen dat mensen vaak ongelooflijke dingen doen om het allerbelangrijkste in hun leven te bereiken: het gevoel om gelukkig te zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here