Gé Reinders gaat ‘oetblaoze’ met Koninklijke Harmonie van Thorn

Muziek instrumenten pauk

De Koninklijke Harmonie van Thorn onder leiding van Jan Cober, begeleidt Gé Reinders tijdens een van zijn allerlaatste concerten op zaterdag 29 september om 20.00 uur in TheaterHotel De Oranjerie te Roermond in het programma ‘Oetblaoze’.

Gé Reinders, de Limburgse Ambassadeur van de Blaosmuziek, staat tijdens ‘Oetblaoze’ weer op de planken met plaatselijke blaasorkesten. In deze unieke samenwerking brengen zij, zowel Gé’s nieuwe nummers als zijn veel geprezen successen, waaronder Blaosmuziek en d’n Haof.

De arrangementen zijn geschreven door internationaal bekende blaasmuziekgrootheden als Hardy Mertens en Peter Kleine Schaars. In Gé’s prachtige liedjes kan de luisteraar alle klankkleuren van het orkest horen: van zachte harmonieën tot overweldigende tutti.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here