Truckrun voor het goede doel

Vrachtwagen vervoer transport

Vrachtwagenchauffeur Tom Franssen uit Ophoven is één van de initiatiefnemers voor een truckrun, tijdens ‘De Warmste Week’ van Studio Brussel. “Op minder dan één week tijd hebben we met enkele beroeps chauffeurs besloten om een truckrun te houden”, zo vertelt Franssen.

Een datum is er ook al, dit zal zaterdag 15 december zijn. Ook een goed doel hebben de organisatoren al. “We rijden die dag ten voordele van vzw Rondpunt, een organisatie die instaat voor jonge verkeersslachtoffers, een doel dat volledig gelinkt is met ons beroep”, zo vervolgt Tom Franssen.

Naast de regio Kinrooi-Maaseik zal op 15 december gestart worden in Lanaken, Lommel, Beringen, Sint-Truiden, Genk en Diepenbeek. “Er zal omstreeks 11.00 uur gestart worden en de route duurt tot om en nabij 13.00 uur. Dan is de aankomst van alle chauffeurs voorzien op het Circuit van Zolder”, zo vervolgt Tom Franssen.

Chauffeurs die zich aan willen sluiten kunnen dit kenbaar maken.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here