OLS 2018 presenteert financieel resultaat

OLS

Het Oud Limburgs Schuttersfeest 2018 in Ophoven zit er ondertussen ruim twee en een halve maand op. Op donderdagavond 4 oktober wordt in GC De Stegel in Molenbeersel het financiële resultaat bekendgemaakt. Dan weet elke vrijwilliger hoeveel hij of zij verdiend heeft voor een vereniging.

“We zijn ontzettend tevreden dat we de 109 verenigingen die hun schouders onder dit OLS hebben gezet, kunnen belonen voor hun tomeloze inzet”, aldus Jo Brouns, voorzitter van de vzw OLS 2018.

De Werkgroep Financiën werd na afloop van het OLS maar weinig rust gegund. Er dienden nog tal van verrichtingen te gebeuren om een idee te krijgen van de uiteindelijke balans. Een tiental dagen geleden viel de laatste grote factuur in de OLS-brievenbus.

“Met ruim 1.000 vrijwilligers en vele tienduizenden bezoekers heeft onze Kinrooise gemeenschap er samen met de Schutterij St. Servatius Raam een geweldig feest van gemaakt. We zijn dan ook verheugd om nu een positief saldo op de rekening te hebben voor de verenigingen”, legt Jo Brouns uit.

Het financiële eindresultaat zal gepresenteerd worden op donderdag 4 oktober in GC De Stegel in Molenbeersel, waar een delegatie van twee personen per vereniging verwacht wordt. De uitnodigingen zal de vzw OLS 2018 bezorgen aan de contactpersonen van de verenigingen. De avond start om 19.30 uur met een korte terugblik op het OLS, om vervolgens het bedrag voor elke vrijwilliger en elke vereniging kenbaar te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here