Groen feest in het Bosstraatje in Kessenich

Kessenich

Onlangs hield het Bosstraatje in Kessenich haar 18de buurtfeest. Het weer zat helemaal mee. Het thema was weelderig groen. De tent was met groene kleuren en attributen ingericht en iedereen had flink zijn best gedaan om er zo ‘groen’ mogelijk uit te zien, ook de baby’tjes.

Kinderen mochten eerst beginnen met eten want die moesten snel op het springkasteel. Daarna mochten alle feestelingen aan de heerlijke barbecue aanschuiven met erna nog een ijsje. Maar er was ook een verrassing. Een tafelgoochelaar toonde geweldige trucjes waar met open mond naar gekeken werd.

Zo vloog de tijd waarna de DJ de stemming erin bracht. Een verkiezing voor de mooiste outfit werd gewonnen door de twee groene flesjes. Door jong en oud werd gedanst tot in de late uurtjes en het was een heerlijk en heel gezellig groen buurtfeest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here