Sluitingstoernooi bekroning voor Petanque Maaseik

Na het geslaagde internationaal petanqueweekend in Maaseik, volgde een nieuwe bekroning voor Petanque Maaseik. Het Limburgse sluitingstoernooi vond plaats op de Maaseiker site met het meeste pleinen uit de wijde omgeving.

Het zomercircuit nadert zijn einde en daar hoort traditioneel het sluitingstoernooi bij. De Limburgse bond organiseert 10 speeldagen, verspreid over de ganse provincie. De belangstelling is in stijgende lijn sinds het eerste toernooi begin jaren 90. Destijds 30 doubletten en vandaag 200.

Het is altijd uitkijken naar de club die het afsluitingstoernooi mag organiseren en dat was dit jaar dus Maaseik. Op de terreinen van de oude kazerne aan de Koningin Astridlaan, gaven 50-plussers het beste van zichzelf in een uitzonderlijk stralende zon. Ideaal weer om petanque te spelen en een hele eer voor de club in Maaseik.

Omdat met dit toernooi het zomerseizoen wordt afgesloten, trakteerde de Limburgse bond voor de gelegenheid op koffie en vlaai. Wat door iedereen werd gesmaakt.

Over 14 dagen start de wintercompetitie en daarop is het terrein van de petanqueclub in Maaseik ook voorzien. De repetities starten op maandag en vrijdagavond en zijn voor iedereen toegankelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here