Nieuwe verkeerssituatie Dilsen

De vernieuwing van het centrum van Dilsen zit in de laatste fase. De afgelopen jaren werden heel wat projecten in Dilsen uitgevoerd. Zo werd de scholencampus verkeersveiliger gemaakt door de aanleg van autovrije paden, een fietsstraat en herinrichting van een aantal kruispunten (o.a. kruispunt Borreshoefstraat – Spileind en Schoolstraat – Vlessersweg).

Ook werden nieuwe parkings aangelegd aan Stebo, de Bib en het K. Boudewijnplein.

Het plein is nu gedeeltelijk opengesteld, waardoor er ook een aantal nieuwe verkeersregels ingevoerd worden. Zo is het centrumplein Ter Motten een (woon)erf, is er eenrichtingsverkeer op enkele plekken. Het autoverkeer komende van Spileind / Schoolstraat mag via Ter Motten naar de Europalaan rijden en is deSchoolstraat tussen de Vlessersweg en Ter Motten een ‘fietsstraat’ geworden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here