Groenschouw in Stramproy

Pastoor Greymansstraat Stramproy

De gemeente Weert moet zorgen voor het onderhoud van het groen en de wegen in Stramproy. Om hier goede communicatie over te hebben met de burgers, gaat men 1 of 2 keer per jaar in overleg met de Dorpsraad. Dat wordt de ‘schouw’ genoemd. Binnenkort komt er weer een schouw aan.

Voor burgers is een goede staat van onderhoud van wegen, grasvelden, bloemperken en struiken en bomen vaak belangrijk. Er worden regelmatig verbeterpunten gemeld aan de Dorpsraad. Deze instantie wil dat klachten door inwoners in eerste instantie rechtstreeks gemeld worden aan de gemeente. Als er daarna niets of onvoldoende gebeurd, dan kunnen zij wellicht helpen.

Op 4 oktober staat er een groenschouw in Stramproy gepland.

Gezien de droogte van afgelopen zomer zijn er enkele punten die opgepakt dienen te worden, aldus de Dorpsraad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here