Bouw- en Interieurbeurs in Opglabbeek (video en foto’s)

Op zaterdag 29 en zondag 30 september zetten zes bedrijven in Opglabbeek de deuren open voor een Bouw- en Interieurbeurs.

Het betreft de bedrijven MECONA, Gebr. Ferson, Matrassensupermarkt, JOJO Systems, Sanelco en Schreurs Project.

Op wandelafstand kan je tijdens het opendeurweekend langs de Weg naar Zwartberg in Opglabbeek zes toonzalen/ateliers bezoeken. “Een dynamische omgeving voor bouw- en woonideeën: Van binnendeuren, ramen, rolluiken, kluizen, matrassen, verlichting, interieurbouw, domotica, rookmelders, alarmsystemen, doe-het-zelf, veranda’s, bewakingscamera’s, wandkasten, dressings, bedden, ventilatie, badkamermeubels, kussens, verf tot vloerbekleding en nog veel meer”, aldus de organisatoren.

Er zijn interessante acties en demo’s. Iedereen is welkom van 10.00 tot 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here