VCD doet mee aan de verkiezingen in Bree (video)

Op diverse plekken in Bree zie je de verkiezingsborden al staan. Rik Hertogs komt met een eigen lijst, de Vrije Christen Democraten. Met de leuze ‘Gezond Verstand’ gaat men de verkiezingen in. “We kiezen voor deze leuze omdat we een duidelijke visie hebben”, zo legt de lijsttrekker uit, die thans schepen van Landbouw en Leefmilieu in de Stad Bree is.

“We willen minder op prestige projecten inzetten, maar meer op sociale woningbouw en jongeren”, verduidelijkt Hertogs.

Hertogs gaat nu starten met de campagne. Hij heeft goede hoop op een positieve uitslag voor zijn partij, de komende gemeenteraadsverkiezingen. “Ik denk dat we daadwerkelijk het verschil kunnen maken”, zo besluit hij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here