Getuigen brand Damiaanhoeve gezocht

Op dinsdag 28 augustus 2018 werd in de avond een brand vastgesteld in de buurt van de Damiaanhoeve te Dilsen-Stokkem (Elen). Hierbij kwam een 61-jarige vrouw om het leven. De Federale Gerechtelijke Politie Limburg voert samen met de recherchedienst van politiezone Maasland het onderzoek.

Personen die meer weten, of die verdachte handelingen zouden hebben opgemerkt op die bewuste dinsdagavond van 28 augustus, dit in de buurt van de Damiaanhoeve te Dilsen-Stokkem (Elen) worden verzocht contact op te nemen met de Federale Gerechtelijke Politie. Dit kan via het nummer 0800 30 300 of via het formulier op de website van de gerechtelijke politie: https://www.police.be/5998/nl/wanted/response-form?id=11845 .

Alle informatie over deze zaak is welkom.

Discretie wordt verzekerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here