Losse verkoop Achterolmen start zaterdag (video en foto’s)

Omdat er enkele problemen met de ticketsoftware waren kon de losse ticketverkoop bij Cultureel Centrum Achterolmen in Maaseik niet starten in mei dit jaar. Komende zaterdag, 1 september, zal de losse ticketverkoop alsnog van start gaan.

“We hadden softwareproblemen. Normaliter start de losse verkoop net na de verkoop van de abonnementen, maar dat is dit jaar dus ietsje anders”, zo vertelt directeur Laurens Leurs van het cultureel centrum.

Het vorige seizoen zijn er ruim 20.000 tickets verkocht. “Daar zijn we bijzonder tevreden mee. Het programma voor het komend seizoen ziet er ook goed uit, dus dat zien we positief tegemoet”, aldus Leurs.

Tickets zijn vanaf zaterdag te koop via de website maar ook aan de balie van de Cultuurtempel in Maaseik. Dit kan zaterdag tussen 9.00 en 13.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here