Zuyderland zaterdag moeilijker bereikbaar

Zuyderland ziekenhuis

De wielerwedstrijd BinckBank Tour, eerder Eneco Tour, trekt op zaterdag 18 augustus door Limburg. Een belangrijk deel van de etappe wordt verreden rond Sittard-Geleen. Dat heeft ook gevolgen voor de bereikbaarheid van het Zuyderland ziekenhuis in Geleen.

De 6e etappe finisht in het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard. Onderweg komt het peloton over de N276 langs Zuyderland Medisch Centrum Sittard-Geleen.

Personeel en bezoekers moeten tussen 13.00 en 16.30 uur rekening houden met een langere aanrijtijd als gevolg van tijdelijke wegafsluitingen. Op de N276 zijn inmiddels tekstwagens geplaatst die automobilisten wijzen op de tijdelijke adviesroutes. De Westelijke Randweg en Rijksweg Zuid blijven gewoon open.

Het parcours en de doorkomsttijden zijn te zien op de site van de wielerwedstrijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here