In Maaseik is men klaar voor het vierde petanqueweekend (video en foto’s)

Het vierde Maaseiker Petanqueweekend komt er weer aan. Uit diverse landen in en buiten Europa komen petanqueliefhebbers naar Maaseik. De organisatie is er helemaal klaar voor. “We hebben al vele maanden voorbereiding achter de rug, maar zijn er helemaal klaar voor”, zo vertelt organisator Geert Peers.

De petanquebanen liggen er netjes bij. “Dit jaar zullen we ook via social media belangstellenden constant op de hoogte houden”, aldus Peers die vanuit diverse windstreken petanqueliefhebbers naar Maaseik zal halen. “Niet alleen uit Europa maar ook uit andere werelddelen zullen mensen komen. Die vangen we deels zelf op, maar ze zullen ook in de regio verblijven”, zo vervolgt hij.

Gedurende drie dagen wordt er petanque gespeeld, 10, 11 en 12 augustus op de petanquebanen in Maaseik.

“We verwachten ruim 1.500 deelnemers, dat is een forse stijging ten opzichte van vorig jaar”, aldus Peers die er helemaal klaar voor is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here