Opbouw Bastion Festival zit op schema (video en foto’s)

Maandag 6 augustus is gestart met de opbouw voor het Bastion festival in Kessenich. “We zitten prima op schema”, aldus mede-organisator Maico Houben.

Houben, die samen met Jeroen Opsteyn en Boyd Wilms enkele jaren geleden met het idee kwam een breed toegankelijk festival te organiseren in de eigen regio, leeft toe naar het festival van aankomend weekeinde.

“We hebben het geluk gehad dat we vele bereid willende sponsoren hebben zodat we het gebeuren kunnen financieren”, zo vervolgt Maico Houben. De line-up, met onder meer Super Shake, Juulke, DJ Boyd, Gers Pardoel, Level Six, de Ketnetband, Regi, Sven Ornelis, Heivis, The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band en De Romeo’s is er een die tot in verre omgeving gedragen wordt.

Tijdens het evenement van komend weekeinde zullen er vele vrijwilligers betrokken zijn om alles in goede banen te leiden. “We hebben ruim 200 vrijwilligers van verenigingen en organisaties die ons een handje willen helpen”, aldus Houben.

Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor de eerste editie van het Bastion Festival.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here