YouTube-talkshow Smullen & Lullen

Jurn Thijssen en Manon Bongers uit Weert zijn weer gestart met hun eigen YouTube-talkshow Smullen & Lullen.

“Het idee achter Smullen & Lullen was dat we gewoon een hapje gingen eten en daarbij gezellig gingen kletsen” aldus Manon. ”En nu hebben we een tweede seizoen gemaakt, waarbij we iedere aflevering ook een gast in onze studio hebben. Ook gaan we de straat op om mensen dingen te vragen en beleven we andere spannende avonturen.” vervolgt Jurn.

Jurn en Manon vinden het ook belangrijk om maatschappelijke onderwerpen te behandelen. ”We gaan het bijvoorbeeld hebben over drugs, seksualiteit, vluchtelingen, en angst” vertelt Manon ons met veel enthousiasme. ”We proberen dit wel te doen op onze eigen, luchtige manier”.

Het nieuwe seizoen van Smullen & Lullen is vanaf nu om de zaterdag te zien op YouTube!

Onderstaand de eerste aflevering van het nieuwe seizoen:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here