T-Live heeft programma voor dit jaar weer rond (video)

In en rond De Kieper langs ‘t kanaal in Tongerlo gaan enkele Breese muziekvrienden vrijdag 14 september de zomer afsluiten met het gratis muziekfestival ’T Live’.

De organisatie heeft veel pakkende namen weten te krijgen voor deze editie. “Om bij T-Live op het podium te staan moeten er Breese roots zijn”, zo vertelt organisator Erik Bakkers. “Dat kan zijn iemand die in Bree woont, geboren is, werkt en zo meer. We pakken dit heel ruim.”

De komende editie kent een gevarieerd programma, waarbij er bij De Kieper in Tongerlo twee podia komen te staan. Optredens zijn er onder meer van The Romans,

Dit jaar pakt men groots uit nabij het kanaal in Tongerlo. Het idee voor het festival gaat al een tijd terug.

Bij de kleine editie vorig jaar was er een route langs het kanaal gerealiseerd van Tongerlo naar Bree waarbij er onderweg culturele optredens plaatsvonden van groepen en personen uit Bree. Dit jaar kiest men voor de andere variant, waarbij men in Tongerlo zal blijven.

T-Live kent dit jaar een mooi affiche op vrijdag 14 september vanaf 17.00 uur met onder meer een optreden van The Romans, Mantis, Bonfire Lakes, Frankske, Among the Saints, Jeans and Queens, Imaginary 6 en meer.

Het programma zal vrijdag 14 september om 17.00 uur starten en is geheel gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here