Onthulling schuttingproject basisscholen Stramproy

Stramproy Nijverheid Vosseven

Op woensdag 4 juli werd aan het einde van de schooldag de opgefleurde schutting van het schoolplein in Stramproy feestelijk onthuld. Wethouder Martijn van den Heuvel van de gemeente Weert mocht dit op zich nemen, onder een zeer warm zonnetje.

De kinderen mochten hun eigen kunstwerkje laten zien aan de gasten, ouders en leerkrachten. Het werd een feestelijk gebeuren, met dank aan de leerkrachten en schooldirectie. Later besteedde ook WeertdeGekste nog aandacht aan dit gebeuren.

De kinderen mogen heel trots zijn op hun creaties, die het schoolplein hebben omgetoverd tot een kleurrijk en creatief plekje om te spelen. Tijdens de onthulling werd ook nog duidelijk gemaakt door de wethouder dat hij wil meewerken aan meer groen op de speelplaats, dus daar zit mogelijk nog een verrijking aan te komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here