Supporters kunnen mascotte voor VC GREENYARD kiezen

Met alle veranderingen van de afgelopen weken achter de rug, wordt er al volop naar komend seizoen toegeleefd door volleybalclub VC GREENYARD Maaseik. Een seizoen waarin de club een nieuwe trouwe supporter langs de zijlijn wil hebben.

Lindemans Aalst, Knack Roeselare en VBC Waremme: allen hebben ze een trouwe mascotte die iedere wedstrijd aanwezig is. Maar wie of wat zou VC GREENYARD Maaseik moeten vertegenwoordigen?

Een hond, een arend, een stier of een leeuw, alles kan en alles mag al moet de link met de club duidelijk zijn. Daarbij komt ook dat het nieuwe boegbeeld natuurlijk een passende naam moet krijgen en ook daarvoor doet de club een oproep aan de spelers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here