Overval in Weert, politie zoekt getuigen

politie bureau weert

De politie is dringend opzoek naar getuigen van een overval van een bezorgster van een pakketdienst donderdagmiddag in de Johanna van Polanenstraat in Weert.

Rond 12.45 uur werd de 22-jarige pakketbezorgster uit Gorinchem met haar bestelbus op de Johanna van Polanenstraat klem gereden door twee auto’s. Zij werd vervolgens door enkele verdachten bedreigd en vervolgens overvallen. Daarbij zijn meerdere goederen (o.a. mobiele telefoons) die in de bestelbus lagen buitgemaakt door de verdachten. De pakketbezorgster raakte hierbij niet gewond. De politie heeft vanmiddag een buurtonderzoek gehouden in de directe omgeving.

Heb jij iets gezien? Deel het dan!
De politie heeft direct via Burgernet een melding gedaan aan deelnemers om uit te kijken naar de verdachten. Het gaat om een licht getinte bestuurder die een lichtblauw petje droeg en reed in een Volkswagen met een donkerblauw / zwartachtige kleur. Mogelijk in combinatie met witkleurige auto.

Getuigen die informatie hebben over deze zaak of meer kunnen vertellen over de gezochte verdachten worden vriendelijk gevraagd om contact op te nemen met de politie via 0900 – 88 44 of indien gewenst geheel anoniem via 0800-7000.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here