Op vele plekken brandjes

Door de extreme hitte wordt gewaarschuwd om voorzichtig te zijn met vuur in de natuur.

Op verschillende plekken moest zondag 1 juli de brandweer komen om brandjes te blussen. In Budel Dorplein was er een grote brand rondom de Fabriekstraat. Hierdoor werd enige tijd het gebied tussen Budel-Dorplein en Budel richting A2 bij het spoor afgesloten.

Ook bij de Maasbrug in Maaseik moest de brandweer van Maaseik zondag 1 juli komen. Hier was ook een klein brandje ontstaan.

Al bijna een maand lang is het vrijwel overal kurkdroog en daar lijkt voorlopig geen verandering in te komen. Daarom roepen de brandweer, waterschappen en waterleidingbedrijven iedereen op om zuinig te zijn met water en alert te zijn op natuurbranden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here