Oerknal trapt OLS officieel af

Een compleet uitverkocht OLS-paviljoen was vrijdag 29 juni het toneel voor de aftrap van het Oud Limburgs Schuttersfeest in Ophoven. Met de Crazy DJ’s, Henk en Ton van de Janse Bagge Band maar zeker de band Rowwen Hèze werd getoond dat verbroedering tussen beide Limburgen een feit is.

Populaire nummers van de muzikanten waren in de tent en daarbuiten te horen. “We zijn uitermate tevreden met de uitverkochte feesttent en de ambiance die er is”, zo vertelt pr-verantwoordelijke Mark Hoedemakers.

Het was voor Rowwen Hèze de eerste maal dat ze op een Belgisch OLS speelden. “We hebben gehoor gegeven aan de vraag van de OLS-stuurgroep om ons lied ‘Limburg’ om te vormen naar een Belgische variant. Dit hebben we op social media al eerder aangekondigd waarop we vele positieve reacties kregen”, aldus Jac. Poels, leadzanger van Rowwen Hèze.

2 REACTIES

  1. Met heimwee dit evenement gevolgd op tablet, had echter maanden terug afspraken gemaakt om dit ter plaatse te volgen, maar zit al een jaar in Real,bij Valencia.
    Dit stukske eerste klasse folklore blijft elke ex bewoner (1946 er) onherroepelijk bij, niet laten afbrokkelen.
    Jo Hoedemakers

  2. Gij hebt iets gemist.
    Prima organisatie. Mooie optocht. Alles heel goed verzorgd met heel fijne vrijwilligers. TOP

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here