Politie sleept auto af omdat chauffeur geen gehoor geeft aan rijverbod

Politie Maasland

Een 42-jarige man uit Hechtel-Eksel is donderdagavond 28 juni te voet naar huis gewandeld toen zijn auto werd getakeld. De man was omstreeks 22.45 uur op de Maaseikerlaan in Neeroeteren aan de kant gezet. Hij negeerde in eerste instantie het stopbevel en reed snel weg.

Na een korte achtervolging werd hij klemgereden. De veertiger bleek te veel alcohol gedronken te hebben.

Zijn rijbewijs werd voor zes uur ingehouden. Na de vaststelling vertrok de patrouille. Een tijdje later werd de man in zijn auto door een ploeg van de politie Maasland en Carma opnieuw aan de kant gezet.

Ditmaal werd de auto getakeld waarop de bestuurder zijn weg te voet verder zette.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here