Eerdaags start de abonnementenverkoop Greenyard Maaseik

Doorheen de afgelopen weken is er een hele hoop veranderd binnen de Maaseiker volleybalclub Greenyard Maaseik. Sommige spelers hebben hun koffers gepakt en trokken naar andere oorden, anderen bleven trouw aan het Maasland en een handje vol spelers wordt binnenkort voor het eerst verwelkomd bij de landskampioen.

Na nog één seizoen geschitterd te hebben onder het vertrouwde NOLIKO Maaseik, zal het komende seizoen worden ingegaan als VC GREENYARD Maaseik.

De ambities voor 2018-2019 zijn opnieuw hoog maar die kan de club niet alleen inlossen. Zoals ze vorig seizoen enkele malen konden vaststellen kan een team met een vurig thuispubliek in een volle STEENGOED Arena altijd een tikkeltje meer.

Binnenkort zal de verkoop starten van de abonnementen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here