Resten van drugsplantage aangeboden op Maaseiker containerpark

Op het gemeentelijk containerpark aan de Klein Rootstraat in Maaseik zijn een 20-tal zakken gedumpt met een totaalgewicht van ruim 380 kilo. Toen werknemers van het containerpark woensdag 20 juni gingen kijken naar de inhoud bleek het te gaan om de restanten van een drugsplantage.

Op beelden is te zien dat de zakken zijn gedumpt door drie mannen. Hierop hebben agenten van de Politiezone Maasland één persoon kunnen identificeren, een 34-jarige inwoner van Maaseik. Deze is door een patrouille opgehaald.

Inmiddels heeft er bij deze persoon ook een huiszoeking plaats gevonden.

Verder onderzoek volgt.

1 REACTIE

  1. We kampen in onze streek duidelijk met een drugsprobleem. De traditionele politiek is hiervoor stekeblind met alle gevolgen vandien!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here