Limburgers van ‘euver de päöl’ supporteren voor de Rode Duivels

Inwoners van Nederlands-Limburg zullen het komende WK in Rusland flink supporteren voor het Belgische nationale elftal.

Deze gegevens heeft 1Limburg bekend gemaakt. Er werden bijna 3.000 Limburgers gevraagd naar hun favoriete ploeg tijdens het komende WK. Hiervan gaf 35 procent aan te zullen supporteren voor de Rode Duivels, nu de eigen Oranje-ploeg niet meedoet. Van de ondervraagden gaf 21 procent aan te zullen supporteren voor ‘Unsere Mannschaft’, de Oosterburen.

Het WK voetbal gaat straks om 17.00 uur van start met de openingswedstrijd tussen gastland Rusland en Saoedi-Arabië. Om de Belgische ploeg te zien spelen moeten we tot aankomende maandag wachten, dan spelen ze tegen Panama om 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here