Verkaveling Heilderveld Dilsen-Stokkem binnenkort van start

Betaalbare bouwkavels aanbieden is voor de Stad Dilsen-Stokkem één van de belangrijkste doelstellingen op vlak van ruimtelijke ordening. De afgelopen jaren heeft het stadsbestuur niet stilgezeten en naast de verkavelingen ‘Brammert’, ‘Achter de secretariswoning’ en Kerkvoetpad’ zijn jaarlijks bouwkavels op de markt gebracht, verspreid over het hele grondgebied.

“We zijn terecht fier om weldra van start te kunnen gaan met de verkoop van 21 bouwkavels in de nieuwe verkaveling ‘Heilderveld’. Deze verkaveling ligt midden in het centrum van hoofddorp Dilsen, in de nabijheid van alle voorzieningen zoals scholen, winkels, restaurants, ziekenfondsen. Het stadhuis en omliggend kasteelpark ‘Ter Motten’ liggen op een steenworp van deze locatie. Op dit ogenblik worden de laatste wegeniswerken uitgevoerd. Alles is gebruiksklaar tegen de zomer”, zo vertelt burgemeester Lydia Peeters van de Stad Dilsen-Stokkem.

Op zaterdag 23 juni 2018 wordt er tussen 9.00 en 12.00 uur een infomarkt georganiseerd in Café Biljart in Dilsen. Tijdens deze uren kunnen geïnteresseerden doorlopend terecht bij de medewerkers van de Dienst Omgeving met alle vragen (kandidaatstelling, verkoopprocedure, de bouwvoorschriften, enz.). Er zal tevens de infobrochure overhandigd worden. Deze infobrochure is momenteel in opmaak.

De inschrijvingsperiode voor de bouwkavels zal lopen van donderdag 21 juni 2018 tot en met vrijdag 20 juli 2018.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here