Plofkraak bij ING gebouw in Kinrooi

Op het Dorpsplein in Kinrooi heeft men vanochtend omstreeks 4.00 uur een plofkraak gepleegd. Vier gemaskerde en bewapende mannen hebben twee bommen laten ontploffen bij het ING kantoor aan het Dorpsplein.. In de ochtend werd het Dorpsplein afgezet. De ontmijningsdienst DOVO kwam ter plekke evenals de politie.

Bewoners boven het bankgebouw werden geëvacueerd. Er is geen ontploffingsgevaar, zo wordt gemeld.

De overvallers zijn waarschijnlijk uit Nederland afkomstig. Buurtbewoners geven aan  stemmen te hebben gehoord en personen te hebben gezien. Een geldkast met inhoud zou meester zijn gemaakt. Om hoeveel geld het gaat is niet bekend.

De buurt werd afgesloten voor grondig spooronderzoek.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here