Ken Craeghs sportman van het Jaar in Bree (video en foto’s)

Tijdens de jaarlijkse Kampioenenhulde van de Stad Bree is motorcrosser Ken Craeghs uitgeroepen tot ‘Sportman van het Jaar’. De motorcrosser die net aangegeven heeft de sport opzij te zetten voor de familiezaak waarin hij actief is, was compleet verrast.

“Ik had nooit gedacht dit te worden”, zo vertelt Craeghs.

Sportvrouw van het Jaar van de Stad Bree werd Wendy Jans, zij speelt snooker maar kon vanwege haar sport niet aanwezig zijn op de kampioenenhulde. G-sporter van het jaar werd Tom Ceyssens. Beloftevolle jongere van het jaar werd Sander De Ruyter en sportploeg van het jaar werd de U17 van Volleybalclub Tongerlo.

Alle takken van sport kwamen vrijdagavond 25 mei aan bod. De Stad Bree kent een breed scala aan sporten en sporters. “We kiezen ervoor om sporters goed te faciliteren”, zo vertelt Schepen van Sport Michel Theunissen van de Stad Bree.

Van veel sportverenigingen werden sporters in de bloemetjes gezet. Na afloop van de huldiging werd er nog enige tijd doorgefeest in de patio van het stadhuis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here