Toezicht op parkeren bij ziekenhuis Maaseik

Ziekenhuis ZMK bushalte

Medewerkers van de Stad Maaseik gaan toezien op het naleven van het parkeren in de daarvoor bestemde plekken bij het ziekenhuis Maas en Kempen.

Veel bezoekers willen onder het betalen om te parkeren uit komen en parkeren in een nabijgelegen weiland met alle gevolgen van dien, zo weet HbvL. Mobiliteitsmedewerkers van de Stad Maaseik krijgen steeds vaker signalen dat landbouwers niet ongehinderd bij hun perceel kunnen en dat inwoners van de doodlopende Schuurstraat veel hinder ondervinden.

“We pakken dit hoog op, zodat die hinder niet meer aanwezig is”, aldus Schepen Yvonne Van Dooren.

2 REACTIES

  1. Hopelijk wordt er dan ook toezicht gehouden op de invalide parkeerplaatsen . Er zijn er wel genoeg, maar ze woeden bijna altijd bezet door mensen die dicht bij de hoofdingang willen staan. Als je nakijkt is er maar een enkele met een Invaliden parkeerkaart .En wij moeten, zo moeilijk als het is grote afstanden lopen.

  2. Toen ik eens uitstapte zei een man tegen mij :”Wel handig zo een kaart. Ik zou die ook wel willen” Ik zei hem dat hij dan ook maar mijn handicap erbij moet nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here