Ziekenhuis Maas & Kempen is klaar voor Levensloop Maaseik

Dit weekend vindt de derde editie plaats van Levensloop in Maaseik en net zolang neemt het ziekenhuis Maas & Kempen, deel aan het evenement dat doorgaat op De Borg in Neeroeteren. Wendy Paradis – verpleegkundige – en Sonja Vandijck van het patiëntenvervoer, zijn de gangmakers binnen het nieuwe ziekenhuis in Maaseik.

Hun inzet is bewonderingswaardig en niet vanzelfsprekend. Hun dagtaak is immers niet gering en zeker op de nieuwe campus. De fysieke afstand werd vergroot en men werkt met veel nieuwe collega’s na het samengaan van de ziekenhuizen in Bree en Maaseik.

Gelukkig is de werksfeer goed en is er geen spoor van rivaliteit tussen de collega’s. De geslaagde fusie maakt de motivatie om zich in te zetten voor Levensloop, alleen maar groter. Alsook de opbrengst voor de actie binnen het ziekenhuis.

Het is immers zo dat Maas & Kempen niet alleen deelneemt met een team aan Levensloop in Maaseik. Wendy en Sonja organiseren al een tijdje de verkoop van wafels. Eerst op de kerstmarkt in Neeroeteren en sindsdien wekelijks in de hal van het ziekenhuis.

Dat heeft wel wat gepuzzel tot gevolg met betrekking tot de dienstroosters en dat nemen ze er graag bij. Sonja heeft aan Levensloop namelijk een pracht van een schoondochter overgehouden. Wendy kwam als collega, bij haar thuis op bezoek om hun engagement voor Levensloop te bespreken. Toen de zoon des huizes thuiskwam, sloeg de vonk over en sindsdien zijn zij een koppel.

Zo zie je maar, Levensloop is niet alleen pijn en verdriet verwerken. Er ontstaan ook banden voor het leven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here