Oproep voor getuigen !

Politie Sittard

In de nacht van zondag 29 april was het voor veel mensen nog feest omdat Fortuna de laatste punten in de wacht sleepte om te promoveren naar de eredivisie.

Voor 3 mannen die een café bezochten aan de Klaverstraat in Sittard was het absoluut geen feestje. Om een nog onbekende reden kreeg 1 van de drie mannen omstreeks 02:45 uur ruzie met een andere persoon aldaar aanwezig. Toen 1 van de vrienden de ruzie met de man probeerde te sussen vloog de vlam in pan en werden de drie mannen, door meerdere personen, ernstig mishandeld. Twee mannen werden met glas bewerkt en geslagen met barkrukken. Ze zijn met letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De politie wilt in deze zaak de onderste steen boven krijgen en roept getuigen op zich te melden. Dit door contact op te nemen met de politie op het telefoonnummer 0900-8844 t.a.v. de recherche Zuid-West.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here