Organisatie van het Bastion Festival verkoopt de laatste kaarten

Het Bastion Festival komt steeds dichterbij: Nog maar drie maanden en het is zover. De organisatie laat weten dat men de laatste 2000 kaarten gaat verkopen.

“Het gaat boven verwachting”, aldus organisator Maico Houben, die samen met Jeroen Opsteyn en Boyd Wilms de eerste stappen zette voor het tweedaags festival in Kessenich. “We mikken op een brede doelgroep, van jong tot oud zullen we in ons programma aan bod laten komen”, aldus de heren die naast de artiesten ook voor randanimatie, een kinderdorp en nog veel meer gezorgd hebben.

De line-up is er een die zorgvuldig is samengesteld. Onder andere Super Shake, Juulke, DJ Boyd, Gers Pardoel, Level Six, de Ketnetband, Regi, Sven Ornelis, Heivis, The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band en De Romeo’s zullen een optreden verzorgen.

Om het festival te laten slagen is men op zoek naar vrijwilligers. “Denk hierbij aan mensen die helpen aan de parking, de inkom, de dranktent, de security en zo meer”, aldus Houben.
Men roept met name verenigingen op om een handje te helpen. “Op die manier kunnen we een mooi evenement realiseren èn kunnen de verenigingen meteen een extra cent verdienen voor hun eigen organisatie”, zo verduidelijkt Maico Houben.

Het Bastion Festival zal 11 en 12 augustus plaatsvinden aan het Bastion in Kessenich.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here