#onsbree is het motto van Liesbeth Van der Auwera en het CD&V van Bree (video)

Liesbeth Van der Auwera is al bijna zes jaar burgemeester van de Stad Bree. Zij is gekozen tot lijsttrekker van CD&V Bree voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. De politieke partij heeft her en der in Bree letters geplaatst met het motto van de verkiezingen, #onsbree.

Overal in de ganse gemeente ziet men letters #onsbree verschijnen. “Ik ben al diverse jaren bezig om met dat motto te communiceren, want er gebeuren veel mooie dingen in het Bree van ons allemaal”, zo vertelt Liesbeth van der Auwera.

Er liggen nog diverse grote projecten. Zo is het centrum nog in beweging, krijgen er aan de rand van Bree nog diverse projecten gestalte en timmert men nog op andere fronten aan de weg. “We zijn flink bezig met Bree, maar ook verenigingen, instellingen en bedrijven maken Bree tot wat het nu is”, aldus Van der Auwera.

Zes jaar geleden kwam CD&V aan kop in de Stad Bree en werd Liesbeth Van der Auwera de nieuwe burgemeester. “We hebben veel goede mensen die zich voor CD&V Bree inzetten. Het coalitie-voeren is goed gegaan, kijk maar eens wat we gerealiseerd hebben”, zo vervolgt Liesbeth Van der Auwera.

Van der Auwera gaat er tegenaan voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in oktober, waarbij #onsbree een belangrijk thema zal zijn omdat het terug te voeren is op alles en iedereen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here