Ook volgend seizoen skipper bij NOLIKO Maaseik: Jay Blankenau

De beste ‘inkomende’ transfers liggen soms voor het rapen: als je er ‘simpelweg’ in slaagt om je seizoensrevelaties te laten bijtekenen. Na libero Just Dronkers en middenman Timo Tammemaa verlengde zopas ook de Canadese international Jay Blankenau zijn contract bij NOLIKO Maaseik.

Terwijl de kampioenstitel wenkt – maar nog niet binnen is! – krijgt het team voor komend seizoen 2018-2019 nu al stilaan vorm. Jay Blankenau wisten ze vorig jaar te strikken, na één seizoen bij het Duitse Düren en daarvoor één seizoen bij het Nederlandse Lycurgus Groningen. Hij ontpopte zich al snel tot een vaste waarde, sterkhouder en rustbrenger in het team. Gestalte, blok, power, drive, een zware service, teamspirit én een goeie pas: Jay Blankenau heeft het allemaal. Nog één seizoen bij NOLIKO Maaseik en ze zullen ongetwijfeld hard moeten nadenken over de namen van zijn voorgangers…

Ook volgend seizoen gaat NOLIKO Maaseik resoluut voor topprestaties met een topteam!

Foto: @Foto ZUPP

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here