Promotie rondom nieuwe Kinrooise aspergekoningin in gang

De nieuwe Kinrooise Aspergekoningin, die Lesly Meerten, zal opvolgen is bij enkelen al bekend. Voor de meesten is het wachten tot zaterdagavond 5 mei, dan wordt de nieuwe Aspergekoningin bekend gemaakt tijdens de Kinrooise Aspergefeesten.

“Het zijn van aspergekoningin heeft voor mij vooral veel zelfvertrouwen gebracht”, aldus Lesly Meerten uit Ophoven die op 5 mei haar kroontje zal afstaan.

De 21-jarige Meerten wil aan haar opvolgster graag meegeven dat ze bovenal plezier moet maken en genieten van haar moment. “Dat heb ik ook gedaan, als ik terugkijk heb ik een mooie periode gehad”, aldus Lesly.

Van 4 tot en met 6 mei vinden de Kinrooise Aspergefeesten plaats. Daar zal de nieuwe Aspergekoningin bekend worden gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here