Veel nieuwe stoepen in Kinrooi (video en foto’s)

Op veel plekken in de gemeente Kinrooi zijn er nieuwe stoepen gerealiseerd. Het grootste project van het Kinrooise stoependossier vond plaats in Meuleveld, de wijk nabij het woonzorgcentrum in Molenbeersel. De Zandveldstraat, de Zorgvlietstraat, de Schutterstraat, de Leeuwerkstraat en de Berkenstraat kregen onlangs nieuwe stoepen.

Daarnaast was er begin dit jaar nog een meerwerk in Geistingen, namelijk de aanleg van een veilig voetgangerspad in klinkers bij het kruispunt Venlosesteenweg-Letterveld.

Ook in Kinrooi werd er gewerkt aan de stoepen. De stoepen naast een stukje van de Weertersteenweg van de Rozenstraat tot aan Zielderveld werden tijdens de Krokusvakantie 2018 aan één zijde vernieuwd.

Voor een ander project, de aanleg van het Beckersstraatje, een langzaamverkeerverbinding tussen Meytersveld via de Molenweg tot de Processieweg is het nog even wachten tot de voorbereidende werkzaamheden zijn afgerond en tot de omgevingsvergunning is afgegeven.

In de tussentijd zorgde de aannemer nog wel voor de aanleg van een mooi voetpad voor het gemeentehuis.

Na de uitbreidingswerken aan het Woonzorgcentrum in Molenbeersel werd ook een gedeelte van de Zandbosstraat voorzien van een nieuwe stoep.

De kosten van alle werkzaamheden bedroeg iets meer dan 200.000 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here