Straatverlichting uit bij Kinrooi opgelicht

Kinrooi rotonde

Op zaterdag 21 april organiseert Landelijke gilde Kinrooi de wandeling Kinrooi opgelicht. Om deze tocht van 2,5 kilometer, verlicht door 10.000 theelichtjes, in de juiste sfeer te laten verlopen zal de straatverlichting op de route gedoofd worden.

Dat betekent dat ook een gedeelte van de Breeërsteenweg en de Weertersteenweg op dat moment tijdelijk zonder straatverlichting valt. Mee wandelen kan voor 3 euro per persoon (inclusief een consumptie). Vertrekken kan tussen 20.30 en 22.00 uur vanuit de fanfarezaal in Kinrooi (Breeërsteenweg bij de technische dienst).

Het advies is om zoveel mogelijk te voet of per fiets te komen. Als dat niet lukt, kan u best parkeren in de omgeving van de Grote Kerkstraat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here