NOLIKO Maaseik C pakt de titel in 2de provinciale

NOLIKO Maaseik C mocht afgelopen weekeinde aantreden in en tegen KVC GEMS Diepenbeek A. Bij winst was er een serieuze optie op de titel in 2de provinciale. De eerste set verliep niet zoals gewenst. Diepenbeek had de overhand en kon deze set met 25/22 in eigen huis houden.

Set twee had een zeer spannend einde, waar Maaseik in ‘overtime’ de set met 25/27 kon binnen halen. De volgende set was het verschil groter, en was Maaseik al zeker van punten in Diepenbeek, 19/25. Set 4 was weer een dubbeltje op zijn kant, gelukkig slaagden onze heren er in deze ook binnen te halen, al was het met het kleinste verschil, 23/25.

Drie punten voor NOLIKO Maaseik C, maar nog geen titel. Alleen als Lanaken-Briegden niet kon winnen van NOLIKO Maaseik D, was de titel dit weekend binnen.

De wedstrijd van NOLIKO Maaseik D tegen Lanaken-Briegden was er een van uitersten. De eerste en de derde set hadden onze heren duidelijk de overhand, 25/14 en 25/15. De tweede en de vierde set was Lanaken de sterkste, waarbij set 2 een dubbeltje op zijn kant was, 23/25 en 12/25. Dan maar een tie-break. Hier slaagden de heren van NOLIKO Maaseik D om het verschil groot te maken, 15/6. Met deze overwinning kon Lanaken-Briegden de heren van de C-ploeg niet meer in halen, en was de titel binnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here