Geslaagde clubdag FC Maasland NO

Op zondag 15 april heeft de jaarlijkse clubdag van FC Maasland NO plaatsgevonden. Deze gaat altijd gepaard met de traditionele penaltycup.

Naast het zonnetje was ook weer veel volk van de partij die getuigen waren van een spannende penalty strijd bij de verschillende leeftijdscategorieën. Uiteindelijk was er in iedere leeftijdscategorie een winnaar die het in de finale ook nog eens tegen elkaar opnamen. Hierin was Lenn Zuidervliet van de U8 de koelbloedigste. Na tien raak getrapte penalty’s in de finale, mag hij voor een jaar de wisselbeker mee naar huis nemen.

Naast het nemen van penalty’s konden de kids zich ook nog laten grimeren of zich laten voorzien van prachtige glittertatoeage’s. Ook konden ze zich uitleven op het springkasteel. Voor de hongerigen waren er hotdogs voorzien en voor de dorstigen was er buiten ook een dranktent. Het eerste elftal speelde ook haar laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie. Hierin waren ze met 3-0 te sterk voor SLW Maaseik.

De winnaars in de verschillende leeftijdscategorieën:
U6: Seppe Brouns
U7: Sean Lantin
U8: Lenn Zuidervliet
U9: Simon Segers
U10: Lars Kuypers
U11: Zander Theybers
U12: Siem Forschelen
U13: Senne Breukers
U15: Joren Poelmans
U17: Senne Vandevenne

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here