Derde Rommelroute Stramproy kondigt zich weer aan (video)

De voorbereidingen voor de derde Rommelroute in Stramproy zijn al bezig. Al diverse huishoudens in Stramproy hebben zich aangemeld om op hun eigen terrein in een gezamenlijk project spullen van de hand te doen.

“Ik heb het idee overgehaald uit Leuken”, zo vertelt organisator Renate Vleeshouwers. “Het liep de eerste editie al goed, de editie van vorig jaar bracht nog meer deelnemers en bezoekers op de been dat een derde editie eigenlijk een logisch gevolg is”, zo vervolgt ze.

Op zondag 10 juni zal er in de straten van Stramproy een ware verkoophappening plaatsvinden, tussen 10.00 en 16.00 uur. “Er zijn al veel huishoudens die zich aangemeld hebben, maar er kunnen er altijd meer bij komen”, aldus Renate.

Bij deze rommelroute kunnen bewoners van een wijk hun tweedehands spullen vanuit hun tuin, huis of garage verkopen. Bewoners kunnen zich aanmelden als verkoper. Hoe meer mensen er meedoen als verkoper, hoe groter de route door de wijk wordt.

De verkoop bij de Rommelroute is bedoeld voor inwoners van Stramproy. “Uiteraard zijn bezoekers van overal welkom”, zo besluit Renate Vleeshouwers.

Aanmelden kan hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here