Praatcafé dementie in Woonzorgcentrum Zorgvlied

Voor de allereerste keer zal het praatcafé dementie plaatsvinden in Woonzorgcentrum Zorgvlied in Zorgvlied. Dit staat gepland voor dinsdag 24 april om 19.00 uur.

Door onvoorziene omstandigheden is het thema en de spreker echter gewijzigd. Katrien Moors van het Expertisecentrum Dementie Contact in Hasselt zal de documentaire ‘Geprikkeld door dementie’ tonen, gevolgd door een interactief moment.

Na deze documentaire volgt een interactieve dialoog met de aanwezigen over de thema’s die een rode draad vormen doorheen de documentaire: symptomen van dementie, omgaan met een persoon met dementie, rolomkering bij familie, diagnose en medicatie, de moeilijke stap van opname, warme zorg in totaliteit,…

Inschrijven voor dit praatcafé kan per mail.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here