Nieuwe rubriek ‘Schrijfsels’ over actuele zaken bij Grensland Actueel (video en foto’s)

Vanaf komende vrijdag zal er bij Grensland Actueel een nieuwe rubriek te lezen zijn, ‘Schrijfsels’.

De rubriek die een andere blik over de actualiteit geeft, komt van de hand van Patrick van Horne uit Neeroeteren die als passie het schrijven van verhalen heeft.

“Ik ben al heel lang bezig om op Facebook over nieuws-zaken te schrijven. Graag wil ik nu een stapje verder en kan op de kanalen van Grensland Actueel gaan schrijven over zaken die in het nieuws spelen”, zo vertelt de inwoner van Neeroeteren.

Bij Grensland Actueel zal de rubriek ‘Schrijfsels’ iedere vrijdagmiddag om 16.00 uur te lezen zijn. De inhoud zal heel divers zijn. “Ik heb zelf een positieve insteek dus zal ook positief nieuws naar voren halen”, aldus Patrick van Horne.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here