Infoavond verkeersveilige schoolomgeving Molenbeersel

Op donderdag 26 april organiseert het gemeentebestuur van de gemeente Kinrooi om 19.30 uur een informatieavond over de geplande werken om de schoolomgeving in Molenbeersel verkeersveiliger te maken. De buurtbewoners krijgen een persoonlijke uitnodiging hiervoor maar ook andere geïnteresseerden zijn welkom tijdens deze avond.

Net zoals bij de vorige infoavond van 17 oktober 2017 zal de refter van Basisschool ‘De Wieken’ dienst doen als locatie voor deze avond. Deze school zal uitgerust worden met de eerste fietsstraat in de gemeente, want het is de bedoeling om de Kleine Scheurestraat op die manier in te richten. Naast de ontwerper en de verantwoordelijke van Infrax, zal ook de aannemer aanwezig zijn die avond. De timing van de werken zal dan onder andere voorgesteld worden.

ie niet aanwezig kan zijn tijdens een hoorzitting of infoavond kan de presentaties en verslagen online terug vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here